Een les drama in het vierde leerjaar

Drama met juf Tine in het vierde leerjaar

Drama is onderdeel van muzische vorming. Geregeld staan er leuke activiteiten op het programma waarbij kinderen zich moeten inleven in een personage.
Op vrijdag, 7 oktober, kwam juf Tine op bezoek. Zij geeft ook de lesjes ‘Woord’ aan de kunstacademie op woensdagnamiddag bij ons op school.
Maar nu was het een lesje ‘Kunstkuur’ met als opdracht ‘Feestelijke opening van het nieuwe gebouw’.
De kinderen mochten zich inleven in allerlei rollen: de burgemeester, de architect, buurtbewoners, de directeur, obers, … . Voor al deze rollen had de juf leuke kledingstukken meegebracht.
Het hele gebeuren eindigde dan ook in een vrolijke apotheose.
Ga zeker eens een kijkje nemen in ons fotoalbum.

https://album.glszandloper-gom.be/zandloper/index.php?/category/565

algemeen
Katleen Beda

Gedichtenweb

Op donderdag 26 januari konden onze kinderen genieten van een stukje poëzie in ons gedichtenweb. Wat is jouw favoriet gedichtje?

Lees meer »
1ste leerjaar
Eva Dierick

Letterfeest in 1a

Vandaag was het feest in 1a omdat de leerlingen alle letters kennen. De leerlingen kregen een letterdiploma, gingen op letterzoektocht in de klas, zongen een

Lees meer »
3de leerjaar
Els Van Duyse

Sportdag in het derde leerjaar

Op dinsdag 17 januari had het derde leerjaar een leuke BAM-sportdag in sporthal ‘Molenberg’ in De Klinge. BAM-sportdag? Dit wil zeggen: Beweeg Anders en Meer!

Lees meer »
algemeen
Kevin Lossie

Sponsorloop

Op dinsdag 20 december vond de sponsorloop plaats ten voordele van De Warmste Week. De leerlingenraad nam het voortouw om deze activiteit te organiseren. De

Lees meer »